Saturday, December 5, 2009

kengkawan..milah nk share sumthing bole??

maybe anda golongan yang paling dekat untuk milah luahkn ='(

thanks ats ucapan tahniah yang dikalungkan sejak2,3 hari ni...
...gula2 dalam perahu...
...hati gundah gulana sape yang taw??...
tapi jangn lupe ucap takziah juge

ape perasaan jadi t.pengerusi??sokln yang mostly ditnya..hihihi
actually tujuan kehadirnku kesini juge mcm kengkwn laen,nak study n bukanlh untuk berpersatuan...tapi mengapa aku yang perlu berkorban untuk persatuan ni??dan adilkah untuk aku korbnkan belajar aku sekadar untuk sebuah persatuan yang entah mana hujungnya kn??

...n i wud like to tell all my siblings...saya terlalu lemah untuk ini sume
bukan persatuan ini yang saya perjuangkan..tetapi selaku ahli,lihatlah kembali dasar ape yang persatuan ini bawa??

1)Al-quran
2)as-sunnah
3)Qias
4)ijma'

seandainya persatuan ini betul2 mengamal dan mendokong dasar ini,maka milah selaku ahli akn tetap terus mendokong persatuan ini..tapi andai kata satu hari nnt..sekiranya persatuan ini menolak dasar ini(nauzubillah)..maka milah akan menolak persatuan ini...
jadi mendokong organisasi yang mengamalkan dasar quran,sunnah,qias n ijma' ini memng tiada hujungnya,tapi jelas matlamatnya..

so,milah harap sangt from my lurvely sister here...bukanlah perlu bagi kepimpinan mencari golongan yang ta'sub kepada persatuan semata2 taksubnya pada pemimpin..tapi biarlah golongan yang menyokong itu memahami dan menilai dasar ape yang sesebuah persatuan bawa n sejauh mana kepimpinan itu melaksanakn dasar yang didokong

sokongn kengkawan u milah n pimpinan yang baru naik ini sgt2 kami perlukan...hulurkan tangn 2 kalian untk membantu 3 orng adik beradik PUTERI kite yang terlibat secara langsung dlm kepimpinn taun ni..milah..yana..kiki
jangn tinggalkan kami...andai kami xmampu memecut selaju kalian sudilah kirenye tangn2 kalian menyambut tangan2 kami untuk bersama2 smpai ke garisan penamat nnt...

doakn kepimpinan PCM dan ahli persatuan kite bersama...
SIAPA P.U.T.E.R.I???...KAMI P.U.T.E.R.I
SIAPA PCM???...KITA PCM

1 comments:

ismisyakila said...

InsyaAllah InsyaAllah InsyaAllah..

Letih dah menanes.

La haula wala quwwata illa billah.
Tiada kekuatan melainkan-Mu ya Allah.

PUTERIS sekalian, insyaAllah KETUA SC akan bertukar bagi menggantikan tempat saya. InsyaAllah akan ada orang yang lebih layak, lebih baik untuk memimpin SC kita.

Hidup SC! Jangan Ponteng2~ ngeh3.

 
PUTERI 06 - by Templates para novo blogger